Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs naar Bali

Indiërs die naar Bali reizen voor toeristische doeleinden, hebben geen visum nodig als ze minder dan 30 dagen in het land verblijven. Dit geldt voor zowel vakanties als zakenreizen.

Verlenging van het verblijf

Indien Indiërs langer dan 30 dagen op Bali willen verblijven, moeten zij een visum aanvragen bij de Indonesische ambassade of een visumverlenging regelen bij de lokale immigratiedienst. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende visumvereisten om problemen bij aankomst te voorkomen.

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan vooraf worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrij reizen

Daarnaast is het ook mogelijk om visumvrij te reizen naar Indonesië voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit geldt voor toeristische doeleinden en bij aankomst op bepaalde luchthavens en zeehavens. Het is belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat je op reis gaat naar Indonesië.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Hoeveel kost het om een Visa on arrival voor Indonesië aan te schaffen?



Kosten van een Visa on arrival voor Indonesië

Het kost €35 om een Visa on arrival voor Indonesië aan te schaffen voor Nederlandse reizigers. Dit bedrag dient contant betaald te worden bij aankomst op de luchthaven in Indonesië.

Overige kosten en vereisten

Naast de €35 voor het Visa on arrival, moet je ook beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Indonesië. Het is belangrijk om deze kosten en vereisten goed op voorhand te controleren om problemen bij aankomst te voorkomen.



Meer info: indonesie visum aanvragen

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen reizen. Het visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen.

Belang van tijdige visumaanvraag

Het is belangrijk om op tijd een visum voor Bali aan te vragen om vertragingen of problemen bij aankomst te voorkomen. Zorg ervoor dat alle benodigde documenten en informatie voor de visumaanvraag gereed zijn om een soepele reiservaring te garanderen.

Is een visum vereist voor Bali in 2024